Järjestöammattilaiset JAMI ry

Tietoa projektista

Toteutus Logosuunnittelu, visuaalinen ilme, nettisivut

Kuvaus projektista

Järjestöammattilaiset JAMI ry lähestyi Mainostoimisto Ilmiötä kesällä 2022, jonka myötä aloitettiin yhdistyksen visuaalisen ilmeen uudistus. Vanha logo oli tullut tiensa päähän ja visuaalinen ilme kaipasi muutenkin uudistusta.

Ilmeen uudistuksessa lähdettiin liikkeelle uudesta logosta. Koska kyseessa on ammattijärjestö, joka toimii ennen kaikkea jäsentensä edunvalvontajärjestönä, oli tärkeää, että logo symboloisi järjestön ja sen jäsenten yhteistyötä. Järjestön värinä ollu keltainen päätettiin säilyttää, mutta sen sävyä hieman viilattiin, jotta ilmeestä saataisiin arvokkaampi ja saavutettavampi. Samalla luotiin yhdistykselle graafinen ohjeistus uuden ilmeen yhtenäistämiseksi.

Kun uusi ilme oli saatu lyötyä lukkoon, oli aika myös uudistaa yhdistyksen nettisivut. Vanhat sivut ajoivat kyllä asiansa, mutta uuden ilmeen myötä ne kaipasivat freesausta ja enemmän räätälöitävyyttä. Tärkeintä oli jakaa sivuston sisällöt julkiseen sisältöön ja vain jäsenille ja hallitukselle tarkoitettuun sisältöön.

Lopputuloksena saatiin yhdistykselle uusi, moderni ja yhteistyötä symboloiva ilme.