Verkkokaupat

Erottuvat verkkokaupat

Mainostoimisto Ilmiöltä saa yrityksellesi erottuvan ja tyylikkään verkkokaupan, joka on helposti päivitettävissä. Verkkokaupat luomme WordPressilla hyödyntämällä sen WooCommerce-lisäosaa.

Verkkokauppaan on lisättävissä suomalaisten pankkien maksutavat, luottokorttimaksut, Paypal-maksut ja paljon muuta! Lisäosilla saadaan verkkokauppaan myös kätevästi lisättyä esimerkiksi postin ja matkahuollon toimitustavat. Hallinnasta näet kätevästi tilatut tuotteet, asiakkaiden tiedot ja saat muun muassa myyntiraportit tulostettavassa muodossa.

WooCommerce-verkkokaupat tarjoavat monia hyödyllisiä ominaisuuksia verkkokaupan toteuttamiseen. Valmiskauppoihin verrattuna WooCommerce on huomattavasti paremmin räätälöitävissä niin ulkoasun kuin toiminnallisuuksienkin suhteen.

WooCommerce sopii myös yrityksille, jotka haluavat esitellä tuotteitaan ilman verkkokauppaominaisuuksia. Ominaisuudet voidaan helposti kytkeä pois päältä tai korvata ne tarjouskoriominaisuudella, jolloin käyttäjä voi lisätä tuotteet kätevästi tarjouskoriin tarjouspyyntöä varten.

Esimerkkejä toteutuksista

 

Leikkiturva Oy

Imageroad

La Cure D.S.P Finland

Pyydä tarjous

Pyydä nyt tarjous ja ryhdy verkkokauppiaaksi!

Olemme toteuttaneet reilusti yli 200 sivustoa ja useita verkkokauppoja niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille, joten voitte huoletta jättää nettisivuasiat käsiimme ja keskittyä omaan liiketoimintaanne!

Pyydä tarjous