Ylläpitopalvelut

Nettisivujen päivitykset ja ylläpito

Tekemämme sivustot ovat aina asiakkaan päivitettävissä, mutta monissa tapauksissa yrittäjällä itsellään ei ole aikaa tai halua ylläpitoon. Ei hätää! Mainostoimisto Ilmiö voi hoitaa ylläpidon ja päivitykset puolestanne.

Voimme myös ottaa haltuun jo olemassa olevan sivuston ylläpidon jos esimerkiksi edellinen tekijä on lopettanut toimintansa. Näin ollen ei välttämättä tarvitse lähteä uusimaan sivustoa.

Päivityssopimus

Yleinen tapa on, että asiakkaan kanssa sovitaan päivityssopimus, jossa hoidamme pienet, sisällölliset päivitykset. Tällaisia päivityksiä voivat olla esimerkiksi uutisten, tapahtumien tai lounaslistojen lisäys. Hoidamme myös mahdolliset kuvien muokkaukset nettisivukäyttöön. Päivityssopimus sopii asiakkaille, joiden sivusto päivittyy säännöllisesti.

Tuntiveloitus

Voimme hoitaa päivitykset myös tuntiveloituksella. Tällainen sopimus sopii asiakkaille, joiden sivusto päivittyy harvoin tai epäsäännöllisesti.

Pyydä tarjous

Pyydä nyt tarjous sivustosi ylläpidosta!

Olemme toteuttaneet reilusti yli 200 sivustoa niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille, joten voitte huoletta jättää nettisivuasiat käsiimme ja keskittyä omaan liiketoimintaanne!

Pyydä tarjous