Hostingpalvelut

Monipuoliset hostingpalvelut

Olemme täyden palvelun mainostoimisto ja nettisivujen suunnittelun lisäksi saatte kauttamme ammattimaisen webhotellin ja hostingpalvelut.

Saatte yrityksellenne domainin, palvelimen ja sähköpostit, joiden asennuksesta, ylläpidosta ja teknisestä tuesta huolehdimme. Voitte jättää halutessanne kaiken meidän huoleksemme, jolloin voitte keskittyä huoletta omaan liiketoimintaanne!

Nyt tarjolla myös Wordpress-optimoituja ja dedikoituja palvelimia, joilla sivustonne saadaan latautumaan salamannopeasti! Dedikoitu palvelin sopii esimerkiksi verkkokaupoille, jotka vaativat palvelimelta enemmän tehoja. Kysy tarjousta!

Pyydä tarjous

Domain

Domain eli www-osoite on tärkeä ja sen valitseminen kannattaa harkita tarkkaan. Mainostoimisto Ilmiö voi ehdottaa yrityksellenne sopivaa domainia ja tarkistaa myös onko se vapaana. Kun sopiva domain on löydetty, hoidamme puolestanne sen varauksen ja hallinnan.

Palvelin

Nettisivuja varten tarvitaan palvelin, joka on tarpeeksi nopea, turvallinen ja käyttövarma. Kauttamme saatte ammattimaisen palvelimen, jonka levytilaa voidaan räätälöidä teidän tarpeidenne mukaan.

Raskaimmille sivustoille voimme tarjota Wordpress-optimoituja tai dedikoituja palvelimia, joilla varmistetaan, että sivuston latausnopeus pysyy mahdollisimman nopeana.

Sähköposti

Meiltä myös ammattimaiset sähköpostipalvelut domaininne päätteellä. Hoidamme puolestanne sähköpostilaatikoiden luonnin ja asennamme sen kaikkiin haluamiinne laitteisiin, kuten esimerkiksi sähköpostiohjelmaan, kännykkään tai tablettiin. Sähköpostit toimivat luonnollisesti myös selaimen kautta.

Tekninen tuki

Olemme myös teknisenä tukena jos palvelimella tai sähköpostissa on ongelmia ja selvitämme asian puolestanne, jolloin voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne!

hostingpalvelut

Pyydä tarjous

Pyydä nyt tarjous hostingpalveluistamme!

Olemme toteuttaneet reilusti yli 200 sivustoa niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille, joten voitte huoletta jättää nettisivuasiat käsiimme ja keskittyä omaan liiketoimintaanne!

Pyydä tarjous