Taittotyöt

Taittotyöt yrityksille ja yhdistyksille

Mainostoimisto Ilmiön kautta saatte taittotyöt ammattitaidolla! On kyseessä sitten lehti, vuosikertomus, kausijulkaisu, liite tai jokin muu julkaisu, saatte llmiöltä haluamanne ulkoasun luotettavasti ja aikataulussa.

Taittotyöt tulee aina suunnitella mahdollisimman hyvin, jotta pysytään aikataulussa. Ilmiöllä on pitkä kokemus taittotöistä ja ilmoitusvalmistuksesta, mikä auttaa aikataulutuksen suunnittelussa. Toteuttamiemme töiden myötä meillä on myös hyvät yhteydet paikallisiin yrityksiin, mikä helpottaa ilmoitusten hakua ja toteutusta.

Olemme tehneet myös paljon yhteistyötä paikallislehtien kanssa, joten lehtiliitteiden toteutus onnistuu nopeallakin aikataululla!

Taittotyöt monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti

Moni yhdistys tai yritys saattaa miettiä onko heillä tarpeeksi osaamista lehden toteuttamiseen. Tämä on kuitenkin turha huoli, sillä Mainostoimisto Ilmiö voi hoitaa kaikki taittamiseen liittyvän teknisen työn ja suunnittelun osuuden, aikataulutuksen ja painatuksen. Teidän tehtäväksenne jää vain kertoa mitä te julkaisulta haluatte!

Voimme myös hoitaa lehden painatuksen ja jakelun jos sille on tarvetta. Lisäksi hoidamme tarvittaessa myös kuvat lehteen, juttujen oikolukemiset ja muut hienosäädöt.

Toteutamme tälläkin hetkellä monia vuosittain ilmestyviä julkaisuja. Tämä helpottaa julkaisun aikataulutusta ja toteutusta, kun sama toimija toteuttaa taittotyöt vuosittain. Julkaisijille tämä tuo myös rentoutta tekemiseen, kun tekijä on sama ja ei tarvitse varautua yllätyksiin.

Toteuttamiamme julkaisuja

Taittotyöt Uusikaupunki

Jalopeura-lehti

Lions-liitolle toteutettu julkaisu, joka ilmestyy vuosittain. Mainostoimisto Ilmiö on toteuttanut lehteä jo vuodesta 2012 asti ja lehti on vuosien saatossa myös valittu sarjassaan maailman parhaaksi.

Selaile lehtiä täällä >>

Taittotyöt Uusikaupunki

Uutechnic Group - Vuosikertomus

Pörssiyhtiö Uutechnic Groupille olemme toteuttaneet vuosikertomuksen taiton jo usean vuoden ajan. Vuosikertomus julkaistaan aina alkuvuodesta sekä suomeksi että englanniksi.

Selaile julkaisuja täällä >>

Taittotyöt

Paattiposti-lehti

Vuodesta 1986 asti ilmestynyttä Paattipostia olemme taittaneet jo kuuden vuoden ajan. Lehti ilmestyy joka kevät lehtiliitteenä Uudenkaupungin Sanomien välissä.

Selaile lehtiä täällä >>

Taittotyöt Uusikaupunki

LC Uusikaupunki - Joululehti

LC Uudenkaupungin joululehti on ilahduttanut lukijoitaan jo vuodesta 1997. Mainostoimisto Ilmiö on taittanut lehteä vuodesta 2018 lähtien.

Selaile lehtiä täällä >>

Pyydä tarjous

Jos olet miettinyt lehden tai jonkun muun julkaisun toteutusta ja tarvitset luotettavaa toteuttajaa, ota yhteyttä jo tänään!

Pyydä tarjous