Nettisivut

Ammattimaiset nettisivut yrityksille

Mainostoimisto Ilmiö on profiloitunut erityisesti ammattimaisten nettisivujen toteuttajana. Kauttamme saatte yrityksellenne tai yhdistyksellenne tyylikkäät ja responsiiviset nettisivut, jotka ovat hakukoneystävällisiä ja helppoja päivittää.

Olemme täyden palvelun mainostoimisto, joten halutessanne saatte kauttamme sivuston suunnittelun, hostingpalvelut ja google-mainonnan. Olemme toteuttaneet useita sivustoja, joihin voit tutustua referensseissämme.

Pyydä tarjous sivuista

Nettisivut Uusikaupunki

Responsiiviset nettisivut

Sivustojen toimivuus mobiilissa on yhä tärkeämpää ja tärkeämpää. Google-hakujen määrä mobiililaitteilla on jo korkeampi kuin pöytäkoneilla, joten yhdenkään yrityksen ei tulisi enää jättää mobiilipuolta huomioimatta!

Sivustosi responsiivisuuden ja toimivuuden mobiilissa voit testata kätevästi Googlen Mobile Friendly -testillä.

Mainostoimisto Ilmiön kautta saat varmasti sivut, jotka toimivat kaikilla mobiililaitteilla!

WordPress voimanlähteenä

Toteutamme kaikki sivustomme WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä, joka on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. WordPressin etuja ovat helppokäyttöisyys ja avoimen lähdekoodin hyödyntäminen. Avoimen lähdekoodin ansiosta julkaisujärjestelmän lisenssi on ilmainen ja järjestelmää kehittää ja ylläpitää WordPress-yhteisö ympäri maailman.

WordPress on myös oletuksena hyvin suojattu ja yhteisön avulla tietoturvapäivitykset ovat aina ajan tasalla. Sen lisäksi WordPressin koodirakenne on sellainen, että se on jo oletuksena hyvin hakukoneystävällinen. WordPress sopii myös erinomaisesti mobiilikäyttöön.

wordpress

hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Tekemämme sivustot ovat aina optimoitu mahdollisimman hyvin ja hakukoneoptimointi kuuluu luonnollisesti sivuston toteutuksen hintaan.

WordPressin ja sen lisäosien avulla varmistamme, että sivuston hakukoneoptimointi noudattaa Googlen viimeisimpiä suosituksia.

Pyydä tarjous

Pyydä nyt tarjous uusista sivuista ja laitetaan teidänkin sivustonne nykyaikaan.

Olemme toteuttaneet reilusti yli 200 sivustoa niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille, joten voitte huoletta jättää nettisivuasiat käsiimme ja keskittyä omaan liiketoimintaanne!

Pyydä tarjous