Google AdWords -mainonta

Sertifioitua Google AdWords -mainontaa

Pystymme tarjoamaan myös sertifioitua ja laadukasta Google AdWords -mainontaa yhteistyökumppanimme, Avilan Oy:n avulla! Laadukkailla nettisivuilla ja ammattimaisesti toteutetulla google-mainonnalla saavutat parhaan lopputuloksen.

Perinteinen Google AdWords -mainonta ylläpitopalveluna pitää sisällään koko mainonnan työkentän eli suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja raportoinnin. Tämä kaikki luonnollisesti tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Mainonta voidaan toteuttaa tarvittaessa ns. kaikilla mausteilla, joita ovat perinteisen hakumainonnan lisäksi Display-, YouTube- Remarketing- ja Gmail-mainonta, sekä niiden yhdistelmät.

Ylläpidossa on edullinen kiinteä kuukausihinta ja Googlen AdWords -mainoskustannukset määritellään ja maksetaan tapauskohtaisesti erikseen. Sopimuskausi sovitaan myös aina erikseen. Yleensä se on pituudeltaan vähintään 6kk.

Pyydä tarjous

Pyydä nyt tarjous google-mainonnasta!

Voimme tarjota teille kokonaispaketin, jossa uusimme sivumme ja hoidamme google-mainonnan. Jos tarpeissanne on pelkkä google-mainonta, kannattaa olla yhteydessä suoraan Avilan Oy:hyn. Muussa tapauksessa voit pyytää tarjouksen kätevästi tarjouspyyntölomakkeellamme.

Pyydä tarjous